top of page
Image by Drew Dizzy Graham
DA99_ranctalanito_maszk2.jpg

DA99 LIFTING MASZK

GYORS ÉS VALÓDI HATÁS

NEM SZÜKSÉGES HOZZÁ SZAKTUDÁS

TELJESEN FÁJDALOMMENTES

KÖNNYEDÉN OTTHON VÉGEZHETŐ

ALVÁS ALATT HASZNÁLHATÓ

DA99 AMPULLÁVAL KOMBINÁLHATÓ

100% ELÉGEDETTSÉG

DA99_2_1_ranctalanito_szerum.jpg

Mit szólnál hozzá, ha létezne egy olyan készítmény, amely használata által nem csak a ráncaid halványulnának el, de az arcbőröd is ragyogóvá válhatna? Ebben az esetben a DA99 arc lifting maszk csomag lesz számodra a nyerő. 

Hatása más az első használat után szemmel látható, de rendszeres használat mellett hosszú távon is kifejti a hatását. Ráadásul szakemberre sem lesz szükség mindehhez, vagyis a saját fürdőszobád kényelmében születhetsz újjá.

Miért válaszd a DA99 lifting maszkot?

Elhalványítja a ráncokat és ragyogóvá teszi a bőrt

Természetes összetevők

A dupla funkcióval bíró Double up lifting maszk csomag aktív összetevői segítenek abban, hogy a fáradt bőr újra feszessé váljon, valamint javuljon annak tónusa is. A változás azonnal láthatóvá válik, de akár kúra szerűen naponta is használható, hiszen ezáltal képes kifejteni hosszú távú hatásait is. Nem véletlen, hogy ezek a A DA99 maszkok nagyon boldoggá teszik a használójukat!

Számos természetes összetevője van ezeknek a maszkoknak. Az egyik az úgynevezett ázsiai gázlókivonat, amely egy olyan anyag, amelyet hagyományosan gyógyírként használnak az egészséges bőr kialakulásának támogatásához. Szintén meg kell említeni egy, a keleti gyógyászatból eredő élénkítő komplexumot is, amely a koreai hagyományos orvoslásban régóta használatos. Ez három anyagot tartalmaz. A kínai édesgyökér kivonatnak gyulladásgátló, baktériumölő és szerkezetjavító hatása van. A léggömbvirág gyökér kivonatnak pedig annyi pozitív hatása van, hogy számtalan módon alkalmazzák a keleti gyógyászatban. Az agelikafű vagy más néven koreai angyalka gyökérkivonat pedig már évszázadokkal ezelőtt felfedezték, nem véletlenül kapott helyet ebben a készítményben is. 

 

Vagyis ha régóta nagy vágyad az, hogy a korábbi önmagadat lást viszont a tükörben, akkor nem kérdés, hogy a DA99 arc lifting maszk csomagra van szükséged. 

KÖVESS MINKET ÉS NYERJ AJÁNDÉKOKAT!

  • Facebook
  • Instagram
DA99_ranctalanito_innovacioja.jpg
bottom of page